Forretter
Ceviche av kamskjell og stjerneskikker servert med koriander og chili vinaigrette på toast.
Fra 209
Grillet Laks med blomkålpuré, spinat emulsjon og dillolje
Fra 179
Laksetartar med pepperrotkrem og ponzu toppet med jodskokk chips
Fra 199
Crispy tartar taco med mexikansk tomatsalat, salsa verde og senneps vinagrette
Fra 199
Tagliatelle med kjørvelsmør og sort trøffel
Fra 199
Persille- og jordskokk-suppe med kamskjell og trøffel olje
Fra 189
Hovedretter
Reinsdyrfilet med potetpuré, bakte rotgrønnsaker og tyttebærglacé
Fra 499
Okse medaljong(150g) spyd surret i bacon med balsamico bakt sherrytomater, potet og blomkålpuré, servert med en sherry glacé
Fra 399
Stekt Stjerneskikker med spinat og bacon marmelade, ovnsbakte rotgrønnsaker og rødvinglace
Fra 349
Andelår på en seng av rødvins ratatouille og potetpurè
Fra 349
Langtids stekt svinenakke med pommes anna, ovnsbakt bete salat med eple og chorizo glacé
Fra 359
Lamme skank med rotpurè, saltbakte amadine poteter og timian sjy
Fra 349
Okse indre(150g) med rødvinsglace, pastinakk, kremetspinat og røsti potet
Fra 399
Vi har flere alternativ spør oss
Dessert
Crème brûlèe
Fra 129
Valnøtt og sjokolade pannacotta med mørk sjokolade
Fra 129
Nutella gelato med daim dryss og kandisert appelsin
Fra 129
Honning glasert pære med ingefær og mascarpone krem
Fra 119
Oreo ostekake med mørksjokolade ganache
Fra 139