top of page

Forretter

Ceviche av kamskjell og stjerneskikker servert med koriander og chili vinaigrette på toast.

Fra 209

Grillet Laks med blomkålpuré, spinat emulsjon og dillolje

Fra 179

Laksetartar med pepperrotkrem og ponzu toppet med jodskokk chips

Fra 199

Crispy tartar taco med mexikansk tomatsalat, salsa verde og senneps vinagrette

Fra 199

Tagliatelle med kjørvelsmør og sort trøffel

Fra 199

Persille- og jordskokk-suppe med kamskjell og trøffel olje

Fra 189

Hovedretter

Reinsdyrfilet med potetpuré, bakte rotgrønnsaker og tyttebærglacé

Fra 499

Okse medaljong(150g) spyd surret i bacon med balsamico bakt sherrytomater, potet og blomkålpuré, servert med en sherry glacé

Fra 399

Stekt Stjerneskikker med spinat og bacon marmelade, ovnsbakte rotgrønnsaker og rødvinglace

Fra 349

Andelår på en seng av rødvins ratatouille og potetpurè

Fra 349

Langtids stekt svinenakke med pommes anna, ovnsbakt bete salat med eple og chorizo glacé

Fra 359

Lamme skank med rotpurè, saltbakte amadine poteter og timian sjy

Fra 349

Okse indre(150g) med rødvinsglace, pastinakk, kremetspinat og røsti potet

Fra 399

Vi har flere alternativ spør oss 

Dessert

Crème brûlèe

Fra 129

Valnøtt og sjokolade pannacotta med mørk sjokolade

Fra 129

Nutella gelato med daim dryss og kandisert appelsin

Fra 129

Honning glasert pære med ingefær og mascarpone krem

Fra 119

Oreo ostekake med mørksjokolade ganache

Fra 139

bottom of page