Tapas
Småretter til alle former selskap. Anbefalt mengde 8 retter
​
Tapas er en populær spansk mattradisjon som har vunnet internasjonal anerkjennelse for sin mangfoldige smak og sosiale appell. Konseptet med tapas går ut på å nyte små porsjoner av ulike retter, som kan inkludere alt fra marinerte oliven og oster til grillede grønnsaker, sjømat, kjøttboller, omeletter og bruschetta. Denne variasjonen gjør at man kan tilfredsstille ulike smaksløker og preferanser.
Det unike med tapas er at det oppmuntrer til fellesskap og samvær, da man gjerne deler de små rettene med venner og familie. Det er vanlig å servere tapas på store fellesfat eller i små porsjonsanretninger, og det å kunne smake på flere forskjellige smaker i én måltidssitting er en tiltalende del av denne matopplevelsen.
​
Vi har mye mer enn vi har her på listen spør oss!
Albondigas
Spanske kjøttboller
Ovnsbakt amadine poteter i urter og havsalt
Fylt Potet med ost og bacon
Grill pits Spareribs
Kylling spyd
Spansk inspirert kyllingspyd
Urtemarinert Laks eller Stjerneskikker
Hete grønne kylling klubber
Spicy og urte marinert kylling
Fylt Kylling rulade
Pesto marinert scampie
Fisk og skalldyr spyd
Hvitløk og urtemarinert scampie
Dadler i bacon
Hete Blåskjell
Spansk Potet salat
Baccalao
Grønnsalat
Paella
Spansk tomatsalat
Skalldyrsalat
Chorizo pølse i urter
Pastasalat
Gratinert Blåskjell
Ovnsbakt rotgrønnsaker i tomatsaus
Bruchetta (flere alternativ)
-oliventapenade
-kremost i urter og laks -grillet scampi
-tunfisksalt
-serano skinke og tomat tapenade
Skinke og melon
Ovnsbakt cherrytomat i balsamico