top of page

Tapas

Småretter til alle former selskap. Anbefalt mengde 8 retter

​

Tapas er en populær spansk mattradisjon som har vunnet internasjonal anerkjennelse for sin mangfoldige smak og sosiale appell. Konseptet med tapas går ut på å nyte små porsjoner av ulike retter, som kan inkludere alt fra marinerte oliven og oster til grillede grønnsaker, sjømat, kjøttboller, omeletter og bruschetta. Denne variasjonen gjør at man kan tilfredsstille ulike smaksløker og preferanser.

Det unike med tapas er at det oppmuntrer til fellesskap og samvær, da man gjerne deler de små rettene med venner og familie. Det er vanlig å servere tapas på store fellesfat eller i små porsjonsanretninger, og det å kunne smake på flere forskjellige smaker i én måltidssitting er en tiltalende del av denne matopplevelsen.

​

Vi har mye mer enn vi har her på listen spør oss!

Albondigas

Spanske kjøttboller

Ovnsbakt amadine poteter i urter og havsalt

Fylt Potet med ost og bacon

Grill pits Spareribs

Kylling spyd

Spansk inspirert kyllingspyd

Urtemarinert Laks eller Stjerneskikker

Hete grønne kylling klubber

Spicy og urte marinert kylling

Fylt Kylling rulade

Pesto marinert scampie

Fisk og skalldyr spyd

Hvitløk og urtemarinert scampie

Dadler i bacon

Hete Blåskjell

Spansk Potet salat

Baccalao

Grønnsalat

Paella

Spansk tomatsalat

Skalldyrsalat

Chorizo pølse i urter

Pastasalat

Gratinert Blåskjell

Ovnsbakt rotgrønnsaker i tomatsaus

Bruchetta (flere alternativ)

-oliventapenade

-kremost i urter og laks -grillet scampi

-tunfisksalt

-serano skinke og tomat tapenade

Skinke og melon

Ovnsbakt cherrytomat i balsamico

bottom of page