top of page

Forretter

Ceviche av kamskjell og kveite servert med koriander og chili vinaigrette på toast.

219,-

Grillet Laks med blomkålpuré, spinat emulsjon og dillolje

209,-

Laksetartar med pepperrotkrem og ponzu toppet med jodskokk chips

 219,-

Tagliatelle med kjørvelsmør og sort trøffel

219,-

Persille- og jordskokk-suppe med kamskjell og trøffel olje

 209,-

Avocado pannacotta med røkt laks og syltet agurk

 189,-

Kalve tartar med italienske tomater parmesan chips og egg emulsjon

209,-

Vi har flere alternativ spør oss 

Hovedretter

Reinsdyrfilet med potetpuré, bakte rotgrønnsaker og tyttebærglacé

519,-

Okse medaljong(150g) spyd surret i bacon med balsamico bakt sherrytomater, potet og blomkålpuré, servert med en sherry glacé

429,-

Stekt Stjerneskikker med spinat og bacon marmelade, ovnsbakte rotgrønnsaker og rødvinglace

369,-

Andelår på en seng av rødvins ratatouille og potetpurè

369,-

Langtids stekt svinenakke med pommes anna, ovnsbakt bete salat med eple og chorizo glacé

359,-

Lamme skank med rotpurè, saltbakte amadine poteter og timian sjy

369,-

Okse indre(150g) med rødvinsglace, pastinakk, kremetspinat og røsti potet

409,-

Vi har flere alternativ spør oss 

Dessert

Crème brûlèe
139,-

Valnøtt og sjokolade pannacotta med mørk sjokolade
139,-

Nutella gelato med daim dryss og kandisert appelsin
139,-

Oste kake med jordbærlokk og friske bær
139,-

Oreo ostekake med mørksjokolade ganache
139,-

The Grill Pit

Tollbodgata 3 3290 Stavern Vestfold og Telemark Norge

  • Facebook
  • Instagram

©2021 by 919085886. Proudly created with Wix.com

bottom of page