Forretter
Ceviche av kamskjell og kveite servert med koriander og chili vinaigrette på toast.
219,-
Grillet Laks med blomkålpuré, spinat emulsjon og dillolje
209,-
Laksetartar med pepperrotkrem og ponzu toppet med jodskokk chips
219,-
Tagliatelle med kjørvelsmør og sort trøffel
219,-
Persille- og jordskokk-suppe med kamskjell og trøffel olje
209,-
Avocado pannacotta med røkt laks og syltet agurk
189,-
Kalve tartar med italienske tomater parmesan chips og egg emulsjon
209,-
Vi har flere alternativ spør oss
Hovedretter
Reinsdyrfilet med potetpuré, bakte rotgrønnsaker og tyttebærglacé
519,-
Okse medaljong(150g) spyd surret i bacon med balsamico bakt sherrytomater, potet og blomkålpuré, servert med en sherry glacé
429,-
Stekt Stjerneskikker med spinat og bacon marmelade, ovnsbakte rotgrønnsaker og rødvinglace
369,-
Andelår på en seng av rødvins ratatouille og potetpurè
369,-
Langtids stekt svinenakke med pommes anna, ovnsbakt bete salat med eple og chorizo glacé
359,-
Lamme skank med rotpurè, saltbakte amadine poteter og timian sjy
369,-
Okse indre(150g) med rødvinsglace, pastinakk, kremetspinat og røsti potet
409,-
Vi har flere alternativ spør oss