Søk
  • anwar210

The Grill Pit Stavern

Gjør deg klar for tidenes matopplevelse

Her er det bare å glede seg! The Grill Pit er klare til å levere det som måtte ønskes. Catering/Foodtruck lokalt helt fra Kristiansand – Oslo/Østfold (Viken), men her kan du også få en fantastisk restaurant opplevelse i vakre, sommerfriske Stavern.

The Grill Pit Stavern

I The Grill Pit er ønske om å skape god mat gjennom globale inspirasjoner stort. Ikke bare tilbyr TGP god mat i restaurantene, men du kan også bestille dem innen catering, butikk og foodtruck. Det hele startet som et eventfirma med catering tilbake i 2017. Året etter kom restaurant-lokalene i Stavern med butikk og selskap. Fra 2019 kom deres egen foodtruck. Inspirasjonen hentes i den velkjente grillen. Fra da vi tidligere levde i grotter, floreres tankene her i bedriften rundt det å skulle utvikle seg, og dermed gjør maten deres det.

Restaurantene

The Grill Pit Stavern utvikler spennende idéer. Kaikanten Streetfood er et nytt konsept som kommer snart! Videre kan du også sjekke ut Dampskipsbrygga restaurant som er en av tidenes sommerrestaurant. Den har en idyllisk plassering rett ved havgapet i Stavern. Menyen er alltid under utvikling og forandres fra år til år, men henter alltid sin inspirasjon fra grillen, med tanker fra matglade mennesker og proffe kokker. Atmosfæren er trivelig, lokasjonen er perfekt, og The Grill Pit ønsker velkommen fra april til august!

Selskapslokaler

The Grill Pit Stavern kan tilby 2 flotte lokaler. Disse ligger i nydelige Stavern i havgapet og passer fantastisk til selskaper, ulike events, kurs eller konferanse. Her ønsker de å tilby lokaler litt utenom det som er vanlig. De skaper skreddersydde løsninger for kunden og deres arrangementer med konferansepakker som dekker de aller fleste behov. De har også fine samarbeid med andre aktører.

Dampskipsbrygga tilbyr kurs- og konferanselokaler helt nede ved vannet. Det tilbys to møterom som passer godt for mellom 5 og 20 mennesker, som er over butikken i hovedbygget. Ute på brygga er det plass til mellom 20 og 100 personer. Ved klasserom oppsettet er det beregnet 70, mens kino oppsettet gir plass til 100.

En dagpakke inkluderer kurslokaler og teknisk standard utstyr. Her finner du Wi-fi, kaffe/te, frisk frukt og lunsj. Dette koster fra 295 kroner.

Om du er glad i god mat, hyggelige mennesker og gode tilstelninger burde du definitivt ta turen innom i Stavern.

Besøk deres nettside her, eller så kan du kontakte dem på mailen: Booking@thegrillpit.no.

313 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle