Søk
  • anwar210

2020 et år som kan "brenne"

Hvor skal jeg starte?Når vi gikk inn i året 2020 så skulle dette være året vårt , vi har i lengere tid planlagt ekspandering av vår virksomhet. Vi starter året med å reise til Miami på jakt etter en ny foodtruck som(nå står på lager) vi hadde et helt nytt konsept planlagt.Vi dro over og reiste rundt i Miami området i full ekstase, vi spiste godt og drakk godt

fikk mye nye inspirasjoner.

Hva kan man si det var en topp tur!!

Vi besøkte flere steder i Miami på vår jakt på foodtruck og stoppet bla. i calle 8. Et "must see" sted om man drar til Miami.

Her spiste vi fantastisk cubansk mat og røykte noen fantastiske cigarer. Jeg skal være ærlig vi var som små unger i godterifabrikken i alle disse cigar butikkene. Og langs calle ocho er det mange cigar butikker.


Samt vi var ofte på besøk på Naked Taco som ligger på Miami Beach.

Kan si der har jeg personlig vært veldig mange ganger.Naked Taco Miami Beach

Tacos servert på Naked TacoEn så lenge supert, vi fant vår foodtruck og shippet den hjem med båt og ventet spent.


MEN.... samtidig så skjer det noe i Kina, et virus som sprer seg. Jeg tenker det blir å stoppe ved grensene der og de blir å få kontroll. Helt til det dukker opp i Norge.

Alt starter rolig, men så smeller det. Som mange andre i vår næring blir alt snudd på hodet. Plutselig blir alt kansellert, først ryker alt som heter konfirmasjoner, så forsvinner brylluper. Og den store for oss alt av festivaler blir avlyst...Krise..

Nå vet vi plutselig ikke om vi for åpnet restauranten samt den nye som vi planla. Men vi satset på det beste og jobbet mot åpning til slutt. Litt seint i forhold til det vi ønsker men vi tok ingen sjanser. Vi samlet familie og venner(Tusen takk) og jobbet hardt mot å klargjøre vårt nye konsept Kaikanten Streetfood.

Og vi klarte det med god hjelp som sagt fra venner og familie.
Kaikanten Streetfood 2020Vi er overlykkelig at sommeren ble en suksess da alt så egentlig mørkt ut. Vi jobbet hardt og fikk en enorm respons på vår nye konsept som er Streetfood og Tequila :)


Men så kom høsten og politikerne stengte ned Norge...

Og dermed forsvant alt som het catering, vi håpet på jul catering skulle bli redningen men der ble det gitt så mange forskjellige beskjeder fra Staten, at folk valgte å ikke ha så mye jule catering. Dette gjør at sommer gleden ble til julemarerittet .


Og nå i 2021 er det fullstendig nedstenging igjen og vi håper at staten gjør som de sa og hjelper oss små bedrifter i en næring som blør og blir å forsvinne om ikke hjelpen kommer.

Men jeg håper på det beste og vi har gjort det vi kan sånn at vi kan forsette å syttelsette omlag 80 personer fra nærområdet og omheng i sommer perioden.

26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Gjør deg klar for tidenes matopplevelse Her er det bare å glede seg! The Grill Pit er klare til å levere det som måtte ønskes. Catering/Foodtruck lokalt helt fra Kristiansand – Oslo/Østfold (Viken), m